Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, kisérettségi gyakorlás

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
A 9es feladatba szeretnék segítséget kérni magyarázzattal, levezetéssel, mert jövőhéten kisérettségit írok, és az ilyen típusú feladatokat sajnos egyáltalán nem értem. Csatoltam a képet, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek függvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az ábrát a linkre kattintva eléred: https://www.geogebra.org/calculator/ca4jf5xh

`"ÉT"=color(red)(x in "["3;+oo"[")`

`"ÉK"=color(red)(y in "["1;+oo"[")`

`"Zh": color(red)( "nincs")`

`"SZÉ": "minimuma van a függvénynek " color(red)((x;y)=>(3;1)) "értéken"`

`f(y)=sqrt(3-3)+1`

`color(red)(f(y)=1)` Tehát 1-et rendel a függvény `x=3`-hoz.


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0