Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A hűtőszekrény energiafogyasztása 1 napi időszakra vonatkoztatva 0,85 kWh. Mekkora a hűtő átlagos teljesítménye?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
425
A hűtőszekrény energiafogyasztása 1 napi időszakra vonatkoztatva 0,85 kWh. Mekkora a hűtő átlagos teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`"P"="E"/"t"=("0,85" \ "kWh")/(24 \ "h")=color(red)("35,42" \ "W")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0