Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

863.Az energia felhasználása a háztartásokban1.Egy okostelefon teljesítménye 200 mW. Mennyi energiát fogyasztunk el egy 12 perces telefonbeszélgetés során?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
447
863.Az energia felhasználása a háztartásokban1.Egy okostelefon teljesítménye 200 mW. Mennyi energiát fogyasztunk el egy 12 perces telefonbeszélgetés során?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`"E"="P"*"t"="0,2" \ "W"*(12*60) \ "s"=color(red)(144 \ "J")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0