Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Hány 1-es számjegyet használunk fel, amikor 0-tól 999-ig leírjuk az egész számokat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egyjegyű: 1
Kétjegyű: 9+10=19
Háromjegyű: 100+9*20=280

Összesen: 1+19+280=300.
0