Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gráf

Főoldal » Középiskola » Matematika
300
Ezt megtudná valaki csinálni? Az hogy teljes gráf mit takar?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Sárga függvénytáblázatban 80. oldal. Egy n pontú teljes gráfnak n·(n-1)/2 db éle van.

N=7-re kiszámolod

OFF: ha nem vagy hajlandó használni a függvénytáblázatot akkor holnap nem szerzel 100 pontot a matekon.
0

7·(7-1)/2=7·6/2=42/2=21 db él
0