Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
310
Sziasztok !Ebben a feladatban szeretnék segítséget kérni.Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
1, Attól függ mennyire klórozzuk, legyen `CH_3Cl`, klórmetán

2, acetilén `C_2H_2`

3, 1-klóretén, `ClHC=CH_2`, vinil-klorid

4, `(-CHCl-CH_2-)_n` , polivinilklorid, PVC

5, 1,2-dibrómetén `BrCH=CHBr`

6, 1,1,2,3,-tetrabrómetán , `Br_2CH-CHBr_2`

7, 1,2-dibrómetán , `BrH_2C-CH_2Br`

8, etén, `CH_2=CH_2`

9, `(-CH_2-CH_2-)_n` polietilén, PE

10, etanol, `CH_3-CH_2-OH`

11, etán, `CH_3-CH_3`
0

Köszönöm
0