Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika szorgalmiba szeretnék egy kis segítséget kérni!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
398
https://testline.hu/pdfsample.php?test=PL0ME592

Ebbe a feladatsorba szeretnék egy ki segítséget kérni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nem igazán kattintok rá random linkekre ha nem haragszol. Esetleg ki tudnád fotózni a feladatot?
-1

1. A
2. út: km, m, cm | idő: h, min, s
3. km/h és m/s
4. s/v
5. v*t vagy t*v
6. min, s, h, nap
7. Az a vonal, amelyen a test mozgása közben végighalad, a test pályája.
8. idő: h, s | sebesség: hm/h, m/s | út: hm, m
9. 7 cm = 70 mm, 1 km = 1000m, 1 nap = 24 h, 1 cm = 10 mm, 1 min = 60s, 1 m = 100 cm, 1 h = 3600 s, 5 m = 500 cm, 5 nap = 120h, 2 km = 2000 m
10. 3 min = 180s, 216 km/h = 60 m/s, 2 min = 120 s, 30 m/s = 108 km/h, 40 m/s = 144 km/h, 10 m/s = 36 km/h, 2,5 h = 150 min, 360 km/h = 100 m/s, 10 km = 10000 m, 180 min = 3 h
11. Az a vonal, ahol a test mozgása közben végighalad.
12. Sebesség: s/t, idő: s/v, út: v*t
13. A mozgás kezdő és végpontja közötti távolság.
(majd folytatom tovább is, mi a határidő?)

Módosítva: 2 éve
0