Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
297
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem az átlag képletét ismered:
`"átlag" = "értékek összege" / "értékek száma"`

Ezekből a feladat két adatot megadott:
    • átlag: 3.16
    • értékek száma: 25

Behelyettesítve:
`3.16 = "értékek összege" / 25`

Vagyis
`"értékek összege" = 3.16 * 25 = color(red)79`
0