Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGÍTSÉGre lenne szükségem:

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Két dobókockát feldobunk, a dobott számok összegét tekintjük. Mekkora annak a valószínűsége, hogy a dobott számok összege 7?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kombinatorika, valószínűségszámítás, kombináció, permutáció, variáció
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"P"="k"/"n"=6/6^2=color(red)(1/6)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0