Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány olyan hatjegyű szám van?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
479
Hány olyan hatjegyű szám van, amelyikben van ismétlődő számjegy?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Összes hatjegyű pozitív tízes számrendszerbeli szám: 9·10·10·10·10·10=900000
Azon hatjegyű számok amelyek különböző számjegyekből állnak: 9·9·8·7·6·5=136080
A válaszod: 900000-136080=763920
1