Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika s.o.s.

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
Segitsetek !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x+3x+8=34`

`4x=26`

`x="6,5"`

Ami az jelenti, hogy `"6,5"` gyerek nézett más műsort `"19,5"` gyerek meg BL-t ami valljuk be egy baromság tehát a feladatnak nincs megoldása.


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0