Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
`"Ár"="1,2" \ "kWh" * "0,1" \ "h"*40 \ "Ft"=color(red)("4,8" \ "Ft"/"kW")`



b.)
`color(red)("1 perc forralás hatodannyiba került, vagyis " "4,8"/6="0,8" \ "Ft-ba kerül.")`



c.)
`color(red)("A fogyasztás és a fizetség egynes arányban vannak. Nem érdemes 2 liter vizet forralni, ha csak nem egy bögre teát szeretnénk inni.")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0