Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arányossàg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
Sziasztok!Legyetek kedvesek abba segíteni,hogy magyaràzzàtok már el,hogy mindkét lap c.feladatàt,hogy az egyiknèl miért az az eredmèny jó,a másikat meg nem tudom.Köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0,4:1,5=40:15=20:7,5
Először bővítettél 10-zel, majd osztottál kettővel.

`4/6`:`5/9`=`4/6`·`9/5`=`36/30`=36:30=6:5 amit te az 1/c feladatban írtál az rossz

reciprokkal szorztam
Módosítva: 2 éve
1