Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
Végzett 84 nyolcadikos tanuló továbbtanulási adatai.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Köszönöm a válaszokat előre is.
0

`{:("Hol tanul tovább?", "Gimnázium", "Technikum", "Szakképző iskola", "Nem tanul tovább", "Összesen"),
("A tanulók száma", 46, 23, 12, 3, 84),
("Százalékos eloszlás", 46 * 100 // 84 = color(red)54.76 %, 23 * 100 // 84 = color(red)27.38 %, 12 * 100 // 84 = color(red)14.29 %, 3 * 100 // 84 = color(red)3.57 %, 100 %):}`
0