Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 4 osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
Sziasztok. A fiam nem boldogul a feladatokkal matematikából. Mellékletben küldöm a képet. 12-es és 13-as feladat.. Előre is köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12.
`"narancs" = 850`
`"mandarin" = "narancs" - 337 = 850 - 337 = 513`
`"banán" = "narancs" + 365 = 850 + 365 = 1215`
`"összesen" = "narancs" + "mandarin" + "banán" = 850 + 513 + 1215 = color(red)2578`



13.
`"körte" = 1123`
`"alma" = "körte" * 2 = 1123 * 2 = 2246`
`"összesen" = "körte" + "alma" = 1123 + 2246 = color(red)3369`
0