Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi az eredmény?

Főoldal » Középiskola » Matematika
383
Egy iskola menzáján 240-en ebédelnek, és háromféle
menü közül választhatnak. A táblázat az egyes menüket
választók relatív gyakoriságát mutatja
a) Számold ki, hányan választották az egyes menüket!
(A füzetedben dolgozz!)
b) Ábrázold kördiagramon
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{:( , "A menüt választók száma", "Relatív gyakorisága"),
("„A” menü", 240 * 0.55 = color(red)132, 0.55),
("„B” menü", 240 * 0.3 = color(red)72, 0.3),
("„C” menü", 240 * 0.15 = color(red)36, 0.15),
("Összesen", 240, 1.0):}`
0