Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mik a megoldások?

Főoldal » Középiskola » Matematika
436
Egy iskola menzáján 270-en ebédelnek. Ezen a héten 90-en választották az A menüt, 135-en a B menut, és 45-en
a C menũt. Számold ki a háromféle menü választásának relativ gyakoriságát százalékban egy tizedesjegy pontos.
sággal, és ábrázold a kapott értékeket oszlopdiagramon és kördiagramon is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{:("Menü", "Darab", "Százalék"),
("A menü", 90, 90 * 100 // 270 = color(red)33.3 %),
("B menü", 135, 135 * 100 // 270 = color(red)50.0 %),
("C menü", 45, 45 * 100 // 270 = color(red)16.7 %),
("Összesen", 270, 100.0 %):}`
0