Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek (kerekítés)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
Az alábbi számokat hogyan kerekitsem századokra?

Pl:

2,3963=
56,729=
6,3636=
9,1078=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2,3963=2,40
56,729=56,73
6,3636=6,36
9,1078=9,11

Ha a harmadik tizedesjegy (a tizedesvessző utáni harmadik karakter) 5 vagy annál nagyobb akkor a második tizedesjegyet eggyel megnöveljük.
2