Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8 ember

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
8 ember ha 6 orat dolgozik naponta 5 nap alatt végez el egy feladatot hany nap alatt végeznek el ugyan ezt a feladatot 12 ember ha 4 orat dolgoznak naponta
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`6*5=30`

tehát 8 embernek 30 óra elvégezni a feladatot

1 embernek akkor `8*30=240` óra

12 embernek `240÷12=20` óra

`20÷4=5`

tehát 5 nap alatt végzik el
Módosítva: 2 éve
1