Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.

Csak 10-es számrendszerben kérem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
725₈= 5·8⁰+2·8¹+7·8²=469 ez a tízes számrendszerbeli alakj a a bonbonok számának. =331₁₂
0