Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromosságtan

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
329
83 mA áram folyik át az ábrán látható ellenálláson. (4,50 V) Mi az ellenállás értéke?"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

`"R"="U"/"I"=("4,5" \ "V")/("0,083" \ "A")=color(red)("54,22" \ Omega)`
1