Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromosságtan

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
348
Az autó indítómotorja 220,0 A áramot vesz fel a 12,0 V-os akkumulátorból 1,20 másodpercig. Mennyi töltést pumpál az akkumulátor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`"Q"="I"*"t"=220 \ "A"*"1,2" \ "s"=color(red)(264 \ "C")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1