Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A hangd terjedési sebessége sós vízben: `"v"_"víz"=1.500 \ "m"/"s"`

`"t"="s"/"v"=(8.184 \ "m")/(1.500 \ "m"/"s")="5,46" \ "s"` alatt ér le.

Tehát oda és vissza ennek a duplája alatt tehát `2*"5,46" \ "s"=color(red)("10,92" \ "s")` múlva érzékelte.


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0