Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozatok, számtani sorozatból házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Valaki tud segíteni egy matek háziban, megköszönném?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3. szint: 5²=25 db kocka
4. szint: 4²=16 db kocka
5. szint: 3²=9 db kocka
6. szint: 2²=4 db kocka
7. szint: 1²=1 db kocka

7²+6²+5²+4²+3²+2²+1²=49+36+25+16+9+4+1=140 db kockára volt szükségünk
1