Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
334
Mi az egyenlete annak az egyenesnek, amely áthalad az (2;1) ponton és meredeksége 3?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`y-y_1=m*(x-x_1)`

`y-1=3*(x-2)`

`y-1=3x-6`

`color(red)(y=3x-5)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1