Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Miért?

201
Nagyon sok megoldatlan feladat van az oldalon miért nem vagytok képesek megcsinálni őket? Keresem egy feladat megoldását a kérdés ki van írva de nincs megoldás csatolva. Évekre visszamenőleg ki fogom tenni a feladatokat, hogy megtudjátok oldani!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-4
Felsőoktatás / Egyéb

Válaszok

4
Lehetséges okok:

- Nem mindent példát tudok megoldani.
- Ha meg is oldok egy példát akkor azt nagyon sok kérdező nem jelöli megoldásnak a tökéletes megoldást és bunkó módon meg se köszöni.
- Nincs időm és kedvem a két hetes kérdéseket oldogatni.
- Elvből nem oldom meg a dolgozatkérdéseket és a beadandókat.
Módosítva: 1 hónapja
2

Mert lusta disznók vagyunk azért :D
6

Szia! Ha úgyis annyi időd van, hogy ki tudod pakolni újra a feladatokat úgy, hogy valószínűleg nincs is rá szükséged, meg ki tudod írni ezt a kérdést, akkor javasolni tudom, hogy inkább oldd meg őket, és máris kevesebb hasonló lenne. Ugyan annyira akárki felelőssége és feladata, mint a tiéd, hogy mindenre legyen válasz.
1

Csatlakozom a válaszolók táborába. Én nem találok az eddigi válaszokban semmilyen hibás elveket. Javaslom, hogy nézd meg a 133823-as kiírásra adott választ (azoknak akik egyszerre több feladatot adtak fel) is. Ezen kívül vannak itt olyan feladatmegoldók is, akik a sok munkájuk mellett hónapokig nincs alkalmuk ide bejelentkezni. Különbern is ingyen és bérmentve csináljuk a megoldásokat. Nincs itt semmilyen kötelezettség.
3