Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem aki tud legyen szíves segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
A lányom záró vizsgájához kellene megoldani a feladatokat, én nem tudok neki segîteni. Nagyon meg köszönöm ha valaki tudna ebben segíteni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.

Annyi megjegyzésem volna még ehhez a feladathoz, hogy a kocka térfogata csökkent, mégpedig 192 cm3-rel, a felszíne pedig nőtt, mégpedig 32 cm2-rel!

Eredeti kocka felszíne és térfogata:
A(kocka, eredeti)= 6×a×a= 6×12×12= 864 cm2;
V(kocka, eredeti)=a×a×a=12×12×12= 1728 cm3 ! :)
Módosítva: 2 éve
0