Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
Egy gömb alakú labda belső sugara 15cm. Hány liter levegő van benne? Válaszát indokolja! A válaszokat köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem számításon kívül más indoklást nem akarnak.

`V = 4 / 3 * r^3 * pi = 4 / 3 * 15^3 * pi = 4 / 3 * 3375 * pi = 4500 * pi = 14137.166941 cm^3 = color(red)14.137167 l`
1