Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekk

Főoldal » Általános iskola » Matematika
319
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`{:(,bb"AB",bb"AC",bb"AD",bb"DB",bb"AE",bb"EC"),
(bb"a",20,30,4,AB - AD = 20 - 4 = color(red)16,AC * AD // AB = 30 * 4 // 20 = color(red)6,AC - AE = 30 - 6 = color(red)24),
(bb"b",AD + DB = 2 + 10 = color(red)12,18,DB * AE // EC = 10 * 3 // 15 = color(red)2,10,3,AC - AE = 18 - 3 = color(red)15),
(bb"c",24,AE + EC = 5 + 10 = color(red)15,8,AB - AD = 24 - 8 = color(red)16,EC * AD // DB = 10 * 8 // 16 = color(red)5,10),
(bb"d",18,AE + EC = 8 + 4 = color(red)12,12,AB - AD = 18 - 12 = color(red)6,EC * AD // DB = 4 * 12 // 6 = color(red)8,4),
(bb"e",20,15,AB * AE // AC = 20 * 9 // 15 = color(red)12,AB - AD = 20 - 12 = color(red)8,9,AC - AE = 15 - 9 = color(red)6):}`

Ellenőrzés csatolva.
-1