Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tolsd ki a tablazatot

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Udv.Tudna valaki segiteni es elmagyarazni mit,mivel es hogyan szamoljuk ki?
Elore is koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
r=8 cm, α=45⁰
i= `(r·π·α/180)`=2π cm
t= `(r²·π·α)/360`=8π cm²

r=8cm, i=20 cm --> α=143,24⁰ -->T=80cm²

r=8 cm T=100 cm² --> α=179,04 --> i=25 cm
0