Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törlesztő részlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Lakásvásárlási terveink vanna, ehhez banki hitelt vennénk fel. Terveink megvalósításához 67 millió forintra van szükség. A jelenlegi kamat 18,5%. Határozzuk meg 20 éves kölcsön mellett mennyi a havi törlesztési részletünk!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"Törlesztő"=(C_0*r/12)/(1-(1+r/12)^(-n*12))=(67.000.000*"0,185"/12)/(1-(1+("0,185")/12)^(-12*20))=color(red)(1.059.871 \ Ft)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
3