Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Statisztika 5. Feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
328
Legyenek szívesek segíteni. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
szakképzett emberek száma: 60000000:80000=750
szakképzetlenek száma: 120000000:60000=2000
Átlagbér: `(750*80000+2000*60000)/(750+2000)`=`180000000/2750`=65455 Ron
Módosítva: 2 éve
1