Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
464
5 munkás 4 óra alatt 860 munkadarabot készít el. Hány ilyen munkadarabot készít el 12 munkás 5 óra alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(860 \ "munkadarab")/(5 \ "munkás"*4 \ "óra")=43 \ "darab""/""munkás""/""óra"`

`"Munkadarabok szám"=12 \ "munkás"*43 \ "darab""/""óra""/""munkás"*5 \ "óra"=color(red)(2.580 \ "darab")`
0