Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogalmazás

51
Sziasztok!Valakinek kellett már fogalmazást írni, Mi leszek ha nagy leszek címmel?Egy mintát tudna valaki küldeni?Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
"Mi leszek, ha nagy leszek?"

Az élet egy izgalmas utazás, amely tele van lehetőségekkel és kérdésekkel. Gyermekként sokszor találkozom a kérdéssel: "Mi leszek, ha nagy leszek?" Ez egy olyan kérdés, ami kíváncsiságot és álmokat ébreszt bennünk.

Amikor erre gondolok, egy egész világnyi lehetőség tárul elém. Lehetek bármi, amit csak elképzelhetek. Lehetek orvos, aki gyógyítja a betegeket, tanár, aki formálja a jövő generációit, vagy éppen mérnök, aki építi a jövő városait. Lehetek művész, aki színt visz az emberek életébe, vagy tudós, aki felfedez új dolgokat a világon.

De az álmokon túl fontos megérteni, hogy mi tesz boldoggá. Mi az, amit igazán szeretek csinálni? Mi az, amiben ki tudom fejezni magamat, és segíthetek másoknak? Ezek a kérdések segítenek megtalálni az utamat, és azon az úton haladni.

Bárki lehetek, amit csak el tudok képzelni. Az álmaim és az akaraterőm vezetnek majd az úton, amelyen megtalálom a helyemet a világban. És bármi legyen is az, amit választok, az lesz az én utam, amin keresztül formálom a jövőt.




0