Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
299
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
x²-y²=8
x-y=2 --> x=y+2

(y+2)²-y²=8
y²+4y+4-y²=8
4y+4=8
y=1 x=3

Ellenőrizni ne felejts el!
0

x²-y²=8
x-y=2 --> x=y+2

(y+2)²-y²=8
y²+4y+4-y²=8
4y+4=8
y=1 x=3

Ellenőrizni ne felejts el!
0