Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
288
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3x-y=4 ---> 3x-4=y
3y-5x=5

3*(3x-4)-5x=5
9x-12-5x=5
4x=17
x= `17/4`
y=`35/4`

Ellenőrizni ne felejts el!
Módosítva: 2 éve
0