Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszöges számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
315
Sziasztok a képen látható 1-es feladatot kéne meg csinálnom de sajnos azt sem tudom hogy kezdjek hozzá valaki tudna segíteni légyszíves
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, háromszög, Távolság, szögek, számítás, pitagorasz, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`m=sin(180°-120°)*8=color(red)("6,93" \ m)`

`AP=sqrt(9^2+8^2-2*9*8*cos120°)=color(red)("14,73" \ m)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
2