Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Sziasztok valaki kiszamolna ezeket az egyenleteket.koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a) x = -4, b) x = ±3, c) x = 5
0

Telefonodra letöltöd a PHOTOMATH programot, majd lefotózod vele az egyik egyenletet és a kiírja a megoldási lépéseket is.
0