Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Anya

Főoldal » Általános iskola » Matematika
609
Anya 25éves volt,amikor a kislánya született.Most hatszor annyi idős mint a lány.Hány évesek most?

Köszi a választ☺️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`{(a = l + 25),
(a = l * 6):}`

`a = l + 25`
`l * 6 = l + 25`
`l * 6 - l = 25`
`l * 5 = 25`
`l = 25 // 5 = color(red)5`

`a = l + 25 = 5 + 25 = color(red)30`

Ellenőrzés:
`l * 6 = 5 * 6 = 30`
1

Köszönöm☺️
0