Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Anya

Főoldal » Általános iskola » Matematika
563
Öt év múlva kétszer annyi idős leszek,mint 4évvel ezelőtt voltam.Hány éves vagyok most?

Köszi a választ☺️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`x + 5 = (x - 4) * 2`
`x + 5 = 2 * x - 8`
`5 + 8 = 2 * x - x`
`x = color(red)13`

Ellenőrzés:
`{:(x + 5 = 13 + 5 = 18),
((x - 4) * 2 = (13 - 4) * 2 = 9 * 2 = 18):} } ✓`
0

Köszönöm☺️
0