Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 6 osztàly

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
Segítséget szeretnék kérni! Köszönöm szépen! Végezd el a kijelölt műveleteket, majd rendezd növekvő sorrendbe az eredményeknek megfelelő betűket! Milyen szót kaptál?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
O=1/2 + 3/4=2/4+3/4=5/4
5/4 * 0,3=0,375=3/8
Z=3/4*0,3=0,225
1/2=0,5
0,225+0,5=0,725=29/40
T=1/3+1/4=4/12+3/12=7/12
7/12*2,4=1,4=7/5
A=0,25*2.4=0,6=3/5
1/3+3/5=0,9333
Sz=1/4+1/6=3/12+2/12=5/12
0,375*5/12=5/32
R=0,2+0,2+0,18=0,58

Az így kijövő szó:
SzORZAT
0