Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
278
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`4x=7*(x-1/4)`

`4x=7x-1,75`

`1,75=3x`

`("1,75)/3=x`

Időben kifejezve: `x*60=("1,75")/3*60=color(red)(35 \ "perc")`



b.)
A megtett út ez idő alatt: `35/60 \ h*4 \ (km)/h=color(red)(7/3 \ km)`
0