Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
324
Nagyon szépen köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ezt kifelejtettem. Elnézést kérek.
0

a.)
`(6.727/6.029-1)*100=color(red)("11,58" \ %)`


b.)
`(1.331/1.213-1)*100=color(red)("9,73" \ %)`


c.)
`(1-1.962/3.040)*100=color(red)("35,46" \ %)`


d.)
`(1-1.020/1.209)*100=color(red)("15,63" \ %)`


e.)
`(6.727/4.041-1)*100=color(red)("66,47" \ %)`


f.)
`(6.049/612-1)*100=color(red)("888,4" \ %)`


g.)
`(1-1.209/3.040)*100=color(red)("60,23" \ %)`


h.)
`(1-485/4.041)*100=color(red)("88" \ %)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
2