Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 10. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Hasolnók e az ABC és A1, B1, C1 ha oldalaik hossza:
A. a=1m b=1,5m c=2m a'= 10cm b'=15cm c'= 20cm
B. a=1m b=2m c= 15dm a'= 12dm b'=8dm c= 16dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0