Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Egy derékszögű háromszög két befogójának hossza 12 cm és 20 cm. Mekkorák a háromszög szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`alpha=tg^-1 \ a/b=tg^-1 \ 12/20=color(red)("30,96°")`


`beta=180°-90°-"30,96°"=color(red)("59,04°")`
0