Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Toldi György

123
Toldi György katonája vagyok és amikor Miklós malomkővel megöli a katonát...fogalmazás kell irnom E/1 .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Azon az estén, amikor a sűrű erdő mélyén a csillagok fénye csak alig szűrődött át a lombkoronák között, mélyen beteljesedettnek éreztem a hivatásomat. A vitéz harcosként, akinek nevéhez félelem járt az ellenséges seregben, éjszakai őrséget álltam, készen arra, hogy védelmezhessem hazámat és uramat.

Ám a sors kegyetlen fordulatot tartogatott számomra ezen az éjszakán. Miklós, a falusi molnár, hirtelen és váratlanul támadást intézett ellenem. Kezében egy nehéz malomkőt szorongatva, a sötétben szinte démoni alakká változott, amint felém dobta a nagy súlyt. Én, aki eddig oly bátran és hűségesen szolgáltam, most tehetetlenül álltam az útjába, ahogy az őrült lendülettel megközelített.

A malomkő csapása vakító fájdalmat hozott, amint élesen találkozott a testemmel. Az égő fájdalom és az elhomályosuló látás között még hallottam a malomkő megkoppanásának zaját, ahogy az éjszakába visszhangozott. Az erőm lassan elhagyott, miközben a hideg valóság lassan beborított engem, és a sötétség magába szippantott.

Így veszítettem el a küzdelmet, egyetlen hirtelen csapásban, a malomkő kegyetlen ütése által, ami a halál hűvös ölelését hozta el számomra. És így, az erdő mélyén, ahol az életet szolgáltam, a sötétségbe hajolva, véget ért egy bátor katona küzdelme.
0