Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az eredmeny?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
839
(+4)-(-6)+(-2)×(+13)= ??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

7
-24
-2

-16
0

-16. Levezetés a csatolmányban :)
0

-16 a megoldas de a kepen lathato reszlegese a megoldas
Annyi a lenyeg hogy - - az mindig + lesz,+ + az is mindig + lesz,- + az mindig - lesz,+ - azis mindig - lesz de ez a kepen is latszodik :)
0

-16 mert először a szorzást végzed el az -26 utána balról jobbra megcsinálod a műveleteket hogy 4+6=10 és 10-26=-16 :)
0

-16
0

-18

0