Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS fizika házi!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
350
A 6. Feladatban segítsetek kérlek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Az ampermérő mutatója a teljes vele mérhető áramerősség 9/10-énél áll (4,5/5), így mindig a méréshatár 9/10-ét, vagyis 90%-át mutatja.
0,5 * 90% = 0,45 A
2,5 * 90% = 2,25 A
15 * 90% = 13,5 A
0