Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
450
Gondoltam egy számot, amit elosztottam a legnagyobb kétjegyű számmal, majd a hányadoshoz hozzáadtam a legnagyobb háromjegyű számot. Így a legkisebb négyjegyű számnál a három ötszörösével többet kaptam.

Mennyi az általam gondolt szám jegyeinek szorzata?


120
144
160
184
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x // 99 + 999 = 1000 + 3 * 5`
`x // 99 = 1015 - 999`
`x = 16 * 99 = 1584`

`1 * 5 * 8 * 4 = color(red)160`
0