Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kénne

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
`i = 2 * r * pi * alpha // 360 = 2 * 8 * pi * 60 // 360 = 16 * pi / 6 = 8.377580 cm`
`K = 2 * r + i = 2 * 8 + 8.377580 = 16 + 8.377580 = color(red)24.377580 cm`
`T = r^2 * pi * alpha // 360 = 8^2 * pi * 60 // 360 = 64 * pi / 6 = color(red)33.510322 cm^2`
0